Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g6.2g22kcal0.8g4.3g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g99kcal2.8g15.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko123g49kcal1.4g7.6g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna62g25kcal0.7g3.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.1g6.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625