Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 22g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g22g37kcal0.5g1.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g206kcal11.2g12.6g11.8g1g
Valittu annoskoko123g103kcal5.6g6.3g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g52kcal2.8g3.2g3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659