Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g34g118kcal2.7g25.3g0.6g1g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Kanaliemi laimennettu 84g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g335kcal6g51.6g11.6g2g
Valittu annoskoko124g168kcal3g25.8g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna62g84kcal1.5g12.9g2.9g0.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080