Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 55g19kcal1.7g2.7g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g27g19kcal3.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g335kcal15.8g58.8g3.2g1g
Valittu annoskoko124g167kcal7.9g29.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g84kcal4g14.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886