Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g100kcal3.4g20.2g0.6g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.8g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g66kcal2.3g13.5g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g1143kcal14.4g131.8g62.8g3g
Valittu annoskoko124g571kcal7.2g65.9g31.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g286kcal3.6g33g15.7g0.8g
Arvot/100g100g460kcal5.8g53.1g25.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822