Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g233g299kcal34.8g0g21g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai47g163kcal5.6g33.1g1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 817g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g29g134kcal0.1g0.1g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g1402kcal86g77.8g89.6g6.2g
Valittu annoskoko1243g701kcal43g38.9g44.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna621g351kcal21.5g19.5g22.4g1.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403