Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g216g1574kcal2.2g2.2g172.5g0g
Sokeri 229g930kcal0g228.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 178g254kcal22.2g0.5g18.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g108g65kcal4g7.9g2.2g0g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 280g962kcal28.6g196.2g3.4g9.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g48kcal2.4g1.4g2.8g3.9g
Marianne crush 150g162g695kcal1.9g139.1g13.6g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4.3g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Marianne crush 150g6.6g28kcal0.1g5.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9530kcal128.4g1225.4g442.6g34.2g
Valittu annoskoko1250g4765kcal64.2g612.7g221.3g17.1g
Annoskoko puolitettuna625g2382kcal32.1g306.4g110.7g8.6g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050