Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g235g301kcal35g0g21.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai47g164kcal5.6g33.3g1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 822g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g29g135kcal0.1g0.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1410kcal86.4g78.2g90g6.2g
Valittu annoskoko1250g705kcal43.2g39.1g45g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g353kcal21.6g19.6g22.5g1.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403