Kotitekoiset vohvelit

2 munaa
4 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
2 rkl rypsiöljyä

Vatkaa munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Lisää leivinjauhe vehnäjauhoon.

Lisää suola ja öljy.

Turvota taikinaa 15 minuuttia.

Paista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Sannimaiji
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 187g267kcal23.4g0.6g19.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen681g225kcal22.5g33.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 332g1139kcal33.8g232.3g4g11.6g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Rypsiöljy 46g406kcal0g0g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4088kcal159.8g535.8g138.2g23.2g
Valittu annoskoko1250g2044kcal79.9g267.9g69.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g1022kcal40g134g34.6g5.8g
Arvot/100g100g164kcal6.4g21.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120388