Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 106g765kcal1.3g0.4g85.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl211g717kcal29.5g118.1g14.1g23.2g
Sokeri 90g364kcal0g89.6g0g0g
Mansikka 527g245kcal2.6g44.3g1.1g10g
Raparperi 317g107kcal2.2g17.4g0.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4397kcal71.2g539.6g202.6g75.2g
Valittu annoskoko1250g2198kcal35.6g269.8g101.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna625g1099kcal17.8g134.9g50.7g18.8g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557