Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sokeri 226g917kcal0g225.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai259g907kcal31.1g184g5.4g7.8g
Voi 199g1446kcal2.4g0.8g162.1g0g
Maito, Kevyt133g61kcal4.3g6.4g2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 266g119kcal0.5g25g0.3g4.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7438kcal114.2g913.2g369.6g25.2g
Valittu annoskoko1250g3719kcal57.1g456.6g184.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g1860kcal28.6g228.3g92.4g6.3g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760