Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 141g1021kcal1.7g0.6g114.5g0g
Sokeri 210g850kcal0g209.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)141g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 229g785kcal23.3g160.2g2.7g8g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen106g35kcal3.5g5.2g0g0g
Raparperi 394g133kcal2.7g21.7g0.4g5.5g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6200kcal94.4g842.2g260.6g27.2g
Valittu annoskoko1250g3100kcal47.2g421.1g130.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g1550kcal23.6g210.6g65.2g6.8g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897