Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper166g1191kcal1.7g1.7g132.4g0g
Sokeri 88g356kcal0g87.6g0g0g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Ruisjauho Pirkka331g1009kcal32.1g201.9g6.6g49.6g
Mustikka662g220kcal3.3g42.4g2.6g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5568kcal74.6g670.4g283.2g142.8g
Valittu annoskoko1250g2784kcal37.3g335.2g141.6g71.4g
Annoskoko puolitettuna625g1392kcal18.7g167.6g70.8g35.7g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277