Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 150g207kcal28.2g0g10.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 353g64kcal2g8.8g1.4g2.5g
Kukkakaali 177g43kcal3.2g3.9g0.5g4.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g172g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g62g46kcal2.8g8g0.1g0g
Vesi265g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g18g46kcal5.5g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g936kcal86.8g66.8g31.2g23.6g
Valittu annoskoko1250g468kcal43.4g33.4g15.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g234kcal21.7g16.7g7.8g5.9g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.7g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442