Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha439g728kcal83.3g0g43.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 94g213kcal15g0.5g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g204g57kcal1.2g12.1g0.4g5.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi188g677kcal22.6g141g2.1g6.4g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.1g8.9kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3400kcal246.4g315.8g127g26.8g
Valittu annoskoko1250g1700kcal123.2g157.9g63.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g850kcal61.6g79g31.8g6.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519