Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g230g650kcal10.6g72.1g34.7g12.6g
Purjosipuli 184g42kcal3.3g4.4g0.4g3.9g
Sipulikuutiot rainbow184g18kcal2.8g2.8g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]276g910kcal74.4g0g66.2g0g
Kananmuna kuoreton184g263kcal22.1g0g18.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%184g294kcal5g5g27.6g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4375kcal238g171.8g294.8g33.4g
Valittu annoskoko1250g2187kcal119g85.9g147.4g16.7g
Annoskoko puolitettuna625g1094kcal59.5g43g73.7g8.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574