Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 303g102kcal2.1g16.7g0.3g4.2g
Vesi866g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g52kcal0g12.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow26g84kcal0g21g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g814kcal4.2g184.2g0.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g407kcal2.1g92.1g0.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g204kcal1.1g46.1g0.2g2.3g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928