Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 868g549kcal26.1g41.7g30.4g0g
Sokeri 138g562kcal0g138.3g0g0g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Voi 109g788kcal1.3g0.4g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4192kcal85.2g374.4g261.8g0g
Valittu annoskoko1250g2096kcal42.6g187.2g130.9g0g
Annoskoko puolitettuna625g1048kcal21.3g93.6g65.5g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979