Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha279g464kcal53.1g0g27.9g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g140g190kcal7.3g35.5g1.7g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.2g0.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1596kcal142g83.8g75.4g9.2g
Valittu annoskoko1250g798kcal71g41.9g37.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g399kcal35.5g21g18.9g2.3g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468