Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark347g1840kcal27.4g111.1g145.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu521g656kcal57.3g1.6g46.9g0g
Voi 347g2519kcal4.1g1.4g282.3g0g
Canderel makeutusjauhe17g67kcal0.5g16.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g104kcal4.2g1.1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10373kcal187g262.8g968.8g0g
Valittu annoskoko1250g5186kcal93.5g131.4g484.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g2593kcal46.8g65.7g242.2g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881