Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g339g577kcal54.3g1.7g40.7g0g
Vesi424g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 161g78kcal1.9g15.3g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.5g21kcal1g0.1g1.9g0g
Aromisuola (5g)8.5g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g212g233kcal4.9g8.5g21.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g76g290kcal0.8g70.2g0.4g0g
Sinappi 20g27kcal0.9g2.9g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2462kcal127.8g199.2g131.6g6.2g
Valittu annoskoko1250g1231kcal63.9g99.6g65.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g615kcal32g49.8g32.9g1.6g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857