Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g45g139kcal5.4g25.5g1.8g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.1g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kanasuikaleet kariniemi183g204kcal42.2g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 954g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8.1g23kcal1.6g0.4g1.6g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka51g42kcal1.7g9.8g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g891kcal102.6g73g22.6g3.6g
Valittu annoskoko1250g445kcal51.3g36.5g11.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna625g223kcal25.7g18.3g5.7g0.9g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207