Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali826g174kcal9.9g28.1g1.7g17.4g
Hirvenjauheliha oma saalis276g309kcal60.6g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 15g112kcal0.2g0.1g12.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1255kcal143.4g69.2g45.6g40.2g
Valittu annoskoko1250g628kcal71.7g34.6g22.8g20.1g
Annoskoko puolitettuna625g314kcal35.9g17.3g11.4g10.1g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407