Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha712g1182kcal135.3g0g71.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g93g296kcal8.3g48.1g5.6g8.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 356g229kcal11.4g17.2g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3668kcal332.2g131.2g196.8g16.6g
Valittu annoskoko1250g1834kcal166.1g65.6g98.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g917kcal83.1g32.8g49.2g4.2g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110