Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 146g1059kcal1.7g0.6g118.6g0g
Sokeri 83g336kcal0g82.6g0g0g
Muna, annos 60g58g51kcal4.4g0.5g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g434kcal12.9g88.5g1.5g4.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 58g196kcal0g47.6g0g0.8g
Leivinjauhe 4.9g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Raparperi 486g164kcal3.4g26.8g0.5g6.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 195g125kcal6.2g9.4g6.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.6g0g0g
Sokeri83g336kcal0g82.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5493kcal57.8g700g261.8g24g
Valittu annoskoko1250g2746kcal28.9g350g130.9g12g
Annoskoko puolitettuna625g1373kcal14.5g175g65.5g6g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205