Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl782g1024kcal101.6g3.9g67.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%67g169kcal9.4g7.4g3.8g33g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 270g1020kcal75.1g0g80.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5355kcal373.8g23.2g407.8g66g
Valittu annoskoko1250g2677kcal186.9g11.6g203.9g33g
Annoskoko puolitettuna625g1339kcal93.5g5.8g102g16.5g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169