KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g98g540kcal9.8g22.4g42g0g
Voi, 1 tl, 5 g262g1911kcal2.6g2.6g209.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton65g209kcal15.1g6.9g13.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka131g490kcal1.6g120.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)655g825kcal72g2g58.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g39g236kcal9.4g2.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8420kcal221g313.8g690.2g0g
Valittu annoskoko1250g4210kcal110.5g156.9g345.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g2105kcal55.3g78.5g172.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156