Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 553g187kcal16.9g27.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g493kcal14.7g100.7g1.7g5g
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.2g0.4g12.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 141g573kcal0g140.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g66kcal0g16.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g271g190kcal32.5g10.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3366kcal158.6g592.6g32.4g10g
Valittu annoskoko1250g1683kcal79.3g296.3g16.2g5g
Annoskoko puolitettuna625g841kcal39.7g148.2g8.1g2.5g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886