Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g150g801kcal11.7g50.9g61.4g13.8g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g479g1244kcal9.6g19.1g124.4g2.4g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g612g734kcal20.2g22.6g61.2g0g
Makeutusjauhe, Rainbow10g39kcal0.2g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5636kcal83.4g204.2g494g32.4g
Valittu annoskoko1250g2818kcal41.7g102.1g247g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g1409kcal20.9g51.1g123.5g8.1g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146