Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl581g767kcal76.1g1.7g48.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g344g1396kcal0g343.8g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g97g339kcal12.6g65.8g2.3g0g
Perunajauhot,rainbow197g638kcal0.2g159.5g0.2g2.8g
Leivontamargariini Euroshopper23g168kcal0.2g0.2g18.7g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6644kcal179g1148.4g138.8g5.6g
Valittu annoskoko1250g3322kcal89.5g574.2g69.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g1661kcal44.8g287.1g34.7g1.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746