Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g222g377kcal42.2g0g22.2g0g
Sipuli kuivattu 5g14kcal0.5g1.8g0.1g1.7g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g8.3g13kcal0.5g2.4g0.1g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Makaroni, keitetty, suolaton 222g218kcal6.8g44.2g0.7g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.9g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 555g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g222g377kcal5.5g13.3g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2087kcal114g128g118.6g9.8g
Valittu annoskoko1250g1043kcal57g64g59.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna625g522kcal28.5g32g29.7g2.5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659