Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 507g278kcal8.1g66.5g0.9g4.3g
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g217g658kcal41.3g1.1g54.3g0g
Kananmuna kuoreton 319g455kcal39.8g1g32.7g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g346kcal0g0g39.1g0g
Mustapippuri 1.4g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3533kcal181g146.8g254.4g12.4g
Valittu annoskoko1250g1767kcal90.5g73.4g127.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g883kcal45.3g36.7g63.6g3.1g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874