DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 649g180kcal7.7g26.3g1.3g13.6g
Porkkana 130g42kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)195g1499kcal1.9g1.9g165.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 216g381kcal4.1g6.7g36.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)26g5.2kcal0g1.7g0g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.6g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4403kcal29.6g132.4g407.8g35g
Valittu annoskoko1250g2202kcal14.8g66.2g203.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g1101kcal7.4g33.1g102g8.8g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904