Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g485g291kcal7.3g63g0.5g4.4g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 323g735kcal61.4g0g54.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl162g137kcal2.3g7.1g11.3g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 162g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2584kcal144.8g150.6g156.6g11.8g
Valittu annoskoko1250g1292kcal72.4g75.3g78.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g646kcal36.2g37.7g39.2g3g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082