Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g327g1080kcal52.4g202.9g6.5g19.6g
Jauheliha, sika-nauta 262g580kcal45.8g0g44.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.5g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Vesi655g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3352kcal198g406g104.8g39.2g
Valittu annoskoko1250g1676kcal99g203g52.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna625g838kcal49.5g101.5g26.2g9.8g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141