Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet303g371kcal64.6g0g12.1g0g
Vesi520g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.3g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g217g89kcal3g17.5g0.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas108g303kcal20.6g0g23.8g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g35g18kcal2g1.8g0.3g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g59g73kcal1.8g15g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.3g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1754kcal185.8g70.4g77.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g877kcal92.9g35.2g38.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g439kcal46.5g17.6g19.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045