Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg672g356kcal9.4g76.6g1.3g0g
Atria kevyt jauheliha269g457kcal51.1g0g26.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g168g202kcal5.7g6g16.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl134g114kcal1.9g5.9g9.4g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2258kcal136.2g177g108.8g0g
Valittu annoskoko1250g1129kcal68.1g88.5g54.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g565kcal34.1g44.3g27.2g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643