Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g317g111kcal3.2g20.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka63g17kcal1.2g2.7g0.1g1.5g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g63g222kcal8.3g44g1.1g2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.2g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 634g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1001kcal30.4g153.6g28.4g14g
Valittu annoskoko1250g500kcal15.2g76.8g14.2g7g
Annoskoko puolitettuna625g250kcal7.6g38.4g7.1g3.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625