Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Rasvaton maito valio640g211kcal21.1g31.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g208g262kcal22.9g0.6g18.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4416kcal132.4g571.6g170.4g14.6g
Valittu annoskoko1250g2208kcal66.2g285.8g85.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g1104kcal33.1g142.9g42.6g3.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412