Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 237g963kcal0g236.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 302g1037kcal30.8g211.6g3.6g10.6g
Kahvikerma hyla Valio93g130kcal2.7g4g11.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 186g1319kcal0.7g0g148.8g0g
Mantelilastu (A la meira)158g949kcal37.9g10.4g85.4g0g
Voi 93g675kcal1.1g0.4g75.6g0g
Sokeri 158g642kcal0g158g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11565kcal151g1268.6g650.2g22.6g
Valittu annoskoko1250g5783kcal75.5g634.3g325.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g2891kcal37.8g317.2g162.6g5.7g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861