Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g341g1193kcal27.3g255.7g5.8g10.2g
Voi, 1 tl, 5 g57g415kcal0.6g0.6g45.5g0g
Kanaliemi laimennettu 852g85kcal2.3g3.7g6.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3385kcal60.4g520g116g21g
Valittu annoskoko1250g1693kcal30.2g260g58g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g846kcal15.1g130g29g5.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080