Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow96g10kcal1.4g1.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)192g48kcal1.9g10.6g0g2.7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g5.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 432g127kcal4.1g19.5g1.7g8.2g
Jauheliha, sika-nauta 360g798kcal63.1g0g61.3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g115g415kcal26.5g0g34.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 48g147kcal1.7g2g14.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3089kcal197.4g67.4g224g22.2g
Valittu annoskoko1250g1545kcal98.7g33.7g112g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g772kcal49.4g16.9g56g5.6g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560