Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton926g1324kcal111.1g0g92.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl154g525kcal3.1g4.6g54g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g15g113kcal0g0g12.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g139g833kcal29.2g9.2g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5590kcal286.8g27.6g467.8g0g
Valittu annoskoko1250g2795kcal143.4g13.8g233.9g0g
Annoskoko puolitettuna625g1397kcal71.7g6.9g117g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703