Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 387g136kcal17.9g7.5g1.2g9.7g
Sipuli 64g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g77g46kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g13g31kcal0.7g5.4g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 64g29kcal1.9g3.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 644g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g523kcal45g58.4g6g23g
Valittu annoskoko1250g262kcal22.5g29.2g3g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g131kcal11.3g14.6g1.5g5.8g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122