Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 21g187kcal0g0g21.2g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen378g76kcal2.3g14.4g1.1g5.3g
Tomaattimurska 756g222kcal4.2g40.1g1.5g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1046kcal17g121g48.2g42.8g
Valittu annoskoko1250g523kcal8.5g60.5g24.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna625g262kcal4.3g30.3g12.1g10.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216