Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%310g372kcal9g13.9g31g0g
Philadelphia Light tuorejuusto155g294kcal12.1g5.3g24.8g0g
Parsakaali brokkoli 774g271kcal35.8g15.1g2.3g19.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.7g13kcal0.6g2.5g0.1g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1900kcal115g73.6g116.4g38.6g
Valittu annoskoko1250g950kcal57.5g36.8g58.2g19.3g
Annoskoko puolitettuna625g475kcal28.8g18.4g29.1g9.7g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484