Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g41g370kcal0g0g41.1g0g
Tomaattimurska 548g161kcal3.1g29.1g1.1g10.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g548g932kcal104.2g0g54.8g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.7kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6.9g25kcal0.9g4.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3089kcal223.2g84.4g195.8g25.8g
Valittu annoskoko1250g1545kcal111.6g42.2g97.9g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g772kcal55.8g21.1g49g6.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773