Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 845g905kcal195.1g0g12.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton169g36kcal0.5g2.7g0g0.2g
Oliiviöljy 142g1255kcal0g0g141.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original24g17kcal0.9g1.9g0.7g0.7g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.6g0g0g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4889kcal394.4g121g310.8g3.6g
Valittu annoskoko1250g2444kcal197.2g60.5g155.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna625g1222kcal98.6g30.3g77.7g0.9g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744