Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 220g1596kcal2.6g0.9g178.8g0g
Sokeri 187g759kcal0g186.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 81g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai286g1001kcal34.3g203g6g8.6g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.3g29kcal0g7.3g0g0g
Voi 147g1064kcal1.7g0.6g119.2g0g
Sokeri 125g506kcal0g124.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai191g667kcal22.9g135.3g4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11498kcal144g1322.8g632.6g28.6g
Valittu annoskoko1250g5749kcal72g661.4g316.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g2875kcal36g330.7g158.2g7.2g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822