Kanakeitto

6 perunaa (500 g)
4 porkkanaa (300 g)
1 sipuli (50 g)
8 dl vettä
250 g kanan filesuikaleita, marinoimaton
kanaliemikuutio (10 g)
1 tl pippuria
2 dl ruokakermaa 10%
currya
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)

Laita vesi kiehumaan kattilaan, kanaliemikuutio sekaan.

Ruskista kananliha pannulla 5 minuuttia.

Paloittele perunat ja porkkanat sekä sipuli.

Laita kattilaan kanan kanssa.

Lisää currya.

Keitä puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 708 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 294g223kcal5.5g45.4g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g177g50kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 471g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g147g162kcal33.9g0g2.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.9g15kcal0.8g0.7g1.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%118g141kcal3.4g5.3g11.8g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1314kcal90.6g128.2g45.2g16.4g
Valittu annoskoko1250g657kcal45.3g64.1g22.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g329kcal22.7g32.1g11.3g4.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435711